05 Μαίου 2014.
Paliouras Doors - 37 Χρόνια εμπειρία.

Paliouras Doors Η Paliouras Doors βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 37 χρόνια με νέες καινοτόμες αρχιτεκτονικές προτάσεις από άποψη σχεδίων, με πιστοποιημένες και επώνυμες λύσεις από άποψη ασφαλείας. Θα χαρούμε να μας δώσετε την δυνατότητα να σας ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.


18 Μαρτίου 2014.
Sentry 4 - Πιστοποιημένη κλάση αντιδιάρρηξης 4.

Paliouras Doors Προσαρμοστική, λειτουργική, στιβαρή, η Sentry 4 αντιπροσωπεύει την ιδανική λύση για όποιον δεν θέλει να εγκαταλείψει την κλειδαριά παραδοσιακού τύπου. Εγγυημένη ασφάλεια από τον κύλινδρο υψίστης ασφαλείας και από το δομημένο σύστημα προστασίας της Dierre, με ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αντί-διάρρηξης Κατηγορίας 4.


15 - 23 Φεβρουαρίου 2014.
Συμμετοχή στην 34η έκθεση ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ.

Paliouras Doors H Paliouras Doors δίνει δυναμικό παρόν στην 34η έκθεση ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ στο HELEXPO στο Μαρούσι. Στο περίπτερό μας θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα θωράκισης πορτών ασφαλείας του οίκου Dierre, καθώς επίσης και τις ισχύουσες προσφορές του μήνα της εταιρίας μας. Θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά.


02-10 Νοεμβρίου 2013.
Συμμετοχή στην 22η έκθεση ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.

Paliouras Doors H Paliouras Doors στην 22η έκθεση ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Νέες αφίξεις πρωτοποριακών για την Ελληνική αγορά προϊόντων παρουσιάστηκαν (πόρτα ασφαλείας HYBRY , πόρτα ασφαλείας WALL SECURITY, εσωτερικές πόρτες αξονικές ή με κρυφό μεντεσέ ) είναι λίγα από τα προϊόντα που οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την χαρά να δούνε από κοντά. Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.


02-05 Οκτωβρίου 2013.
Η Dierre - Paliouras Doors στην MADE EXPO στο Μιλάνο.

Paliouras Doors Στις 02.10 - 05.10 του 2013 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Διεθνής έκθεση στο Μιλάνο της Ιταλίας MADE EXPO 2013. Η DIERRE - Paliouras Group έδωσε και εκεί το παρών. Σε μια έκταση 150 τετραγωνικών μέτρων με χώρους υποδοχής, χώρους αναμονής ,εκθεσιακά κομμάτια μοναδικά και με γραφεία εξυπηρέτησης μακριά από την υπόλοιπη έκθεση είναι λίγα από τα στοιχεία που μας διέκριναν. Ευχαριστούμε όσους μας επισκεφτήκατε και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί!


02 Ιουλίου 2013.
Νέα απαραβίαστη κλειδαριά Dierre - NEW POWER.

Paliouras Doors Στην Paliouras Doors εδώ και 36 χρόνια, η ασφάλεια είναι η αποστολής μας. Χάρη στα τμήματα έρευνας & ανάπτυξης ,σχεδιασμού και τεχνικής υποστήριξης σας παρουσιάζουμε τη νέα ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ -DIERRE NEW POWER. Με κλειδιά που δεν αντιγράφονται παρά μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας τους και μόνο σε συγκεκριμένα DIERRE KEY POINTS ή σε ένα από τα καταστήματά μας.


14 Φεβρουαρίου 2013.
Η Paliouras Doors & η Aprilia Kontarakis σπάνε τα χρονόμετρα.

Paliouras Doors Μια χρόνια φιλία μεταξύ του Διευθύνοντα Σύμβουλου της Paliouras Group κ. Γιώργου Παλιούρα και του γνωστού επιχειρηματία κ. Γεράσιμου Κονταράκη ήταν η αφορμή για να πραγματοποιηθεί η χορηγία της Paliouras Doors στην αγωνιστική ομάδα της Aprilia-Κontarakis στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ DRAGSTER την αγωνιστική περίοδο 2013.


09 Νοεμβρίου 2012.
Wall Security - Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας με κρυφό μεντεσέ.

Paliouras Doors Το design είναι μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην τεχνολογία και την ομορφιά. Ακριβώς πάνω σε αυτή τη γραμμή κινείται η Paliouras Doors . Η έμπνευση γίνεται πραγματικότητα. Wall Security, η θωρακισμένη πόρτα απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τους τοίχους , σε πλήρη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο. Wall Security: μέσα, ένας ατσάλινος τοίχος, έξω, το στυλ του σπιτιού σας.


17 Σεπτεμβρίου 2012.
D-Five Stars, Ασφάλεια 5 Αστέρων (Κλάση Αντιδιάρρηξης 5).

Paliouras Doors Μοναδικοί στην Ελλάδα που διαθέτουμε μια θωρακισμένη πόρτα κλάσης 5. Η Dierre είναι η μοναδική εταιρία στην Ιταλία και η τρίτη στην Ευρώπη, που κατασκευάζει την D-Five Stars, μια θωρακισμένη πόρτας κλάσης 5. Η D-Five Stars διαθέτει έγκριση τύπου με το πιστοποιητικό αντί-διάρρηξης κλάσης 5, το οποίο, σύμφωνα με το πρότυπο ENV 1627, καθορίζει 6 επίπεδα αντίστασης στις προσπάθειες διάρρηξης, με δοκιμές που προσομοιώνουν τις πραγματικές προσπάθειες διάρρηξης με χρήση ειδικών εργαλείων όπως δράπανα, τροχό και ηλεκτρικά εργαλεία.


05 Ιουλίου 2012.
Νέο κατάστημα της Paliouras Doors στον Κιφησό.

Paliouras Doors Το νέο πολυκατάστημα της Paliouras Doors είναι πλέον γεγονός. Επί της Λεωφόρου Κηφισού 22 στην συμβολή με την Λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας) στην γέφυρα του Κηφισού, μπροστά από τον εργοστασιακό χώρο της εταιρίας μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα εσωτερικών πορτών και θωρακισμένων πορτών ασφαλείας.


27 Ιουνίου 2012.
Elletra - Η μοναδική ηλεκτρική πόρτα.

Paliouras Doors Μια μοναδική πόρτα στον κόσμο. Elettra: επαναστατική τεχνολογία, εξελιγμένη σύμφωνα με τις τάσεις του design. Λειτουργική, απλή και ασφαλής, η Elettra ελέγχεται από ένα αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα εξεζητημένης σύλληψης που επιτρέπει με άνεση την είσοδο ή την έξοδο από την οικία μας, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το παραδοσιακό κλειδί.


20 Απριλίου 2012.
Αφιέρωμα στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ".

Paliouras Doors ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΥΨΗΛΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.
Ο κ. Γιώργος Παλιούρας παραθέτει τις απόψεις του, σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».


18 Μαρτίου 2012.
Αφιέρωμα στην εφημερίδα "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ".

Paliouras Doors ΟΙΚΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ.
Ο κ. Γιώργος Παλιούρας παραθέτει τις απόψεις του, σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ,στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».


15 Ιανουαρίου 2012.
Η Paliouras Doors χορηγός της ομάδας μπάσκετ ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ.

Paliouras Doors Η Paliouras Doors επίσημος χορηγός της ομάδας μπάσκετ ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ για την αγωνιστική περίοδο 2012. Η αγάπη μας για τον αθλητισμό μας δίνει το δικαίωμα να βρισκόμαστε δίπλα στον αγώνα των καλαθοσφαιριστών και ευχόμαστε θετικά αποτελέσματα στους παίχτες, στους προπονητές, στους παράγοντες και όλους όσους συντελούν σε μια σωστή παρουσία εντός και εκτός γηπέδου.


13 Οκτωβρίου 2011.
Αφιέρωμα στην εφημερίδα "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ".

Paliouras Doors ΠΟΡΤΕΣ ΑΦΑΛΕΙΑΣ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.
Ο κ. Γιώργος Παλιούρας παραθέτει τις απόψεις του, σε ερωτήσεις του δημοσιογράφων Βαγγέλη Νικολακάκη ,στην εφημερίδα «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ».


08 Οκτωβρίου 2011.
Αφιέρωμα στην εφημερίδα "ESPRESSO".

Paliouras Doors ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ.
Ο κ. Γιώργος Παλιούρας παραθέτει τις απόψεις του, σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου Μαρίας Μεϊμάρη ,στην εφημερίδα «Espresso».


20 Νοεμβρίου 2010.
Η Paliouras Doors για ακόμα μια φορά στις πίστες στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Paliouras Doors H Paliouras Doors ξανά δίπλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτή τη φορά ο κ. Γιώργος Παλιούρας συμμετείχε στο TRACK DAY του H.A CLUBS στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών με αυτοκίνητο ένα εξελιγμένο Mazda RX-8. Το θέμα που προσφέραμε και η διάθεση που ανέβηκε στα ύψη αυτό το Σαββατοκύριακο μας γέμισε τις μπαταρίες για να συνεχίσουμε στον καθημερινό μας αγώνα. Σας ευχαριστούμε θερμά!


05 Οκτωβρίου 2010.
Η Paliouras Doors τρέχει.

Paliouras Doors H Paliouras Doors και η Ιταλική εταιρία Tesio Italy s.p.a στήριξαν την προσπάθεια του κ. Καραχάλιου Γεώργιου την αγωνιστική περίοδο 2010 στους Πανελλήνιους αγώνες Dragster. Βροντερό δε παρών δόθηκε από φίλους και προσωπικό στις 2 - 3 Οκτωβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο tου Πολύκαστρου.
09 Ιουλίου 2012.
Paliouras Doors @ 98.4 Fm Radio.


05 Ιανουαρίου 2013.
Paliouras Doors - Dierre Elletra.


Dierre - Paliouras Doors
Dierre - Paliouras Doors
Dierre - Paliouras Doors
Dierre - Paliouras Doors
PALIOURAS DOORS - DIERRE (Paliouras Group).
Τηλεφωνικό κέντρο: 210.64.43.000 (10 γραμμές).
Πατούσα 3 & Σόλωνος, Αθήνα, 10677. Τηλ.: 210.38.19.000.
Λ. Κηφισού 22, Αθήνα, 10442. Τηλ.: 210.51.51.778.
Copyright 1978 - 2014 paliourasdoors.gr , All rights reserved.

Εταιρία
Πόρτες Ασφαλείας
Service
Καταστήματα
Πιστοποιήσεις
Επικοινωνία
Πελάτες
Προσφορές
TV Spots
Θωρακισμένες
Πόρτες Ασφαλείας

Press & Media
Facebook
Twitter
Youtube
Blogspot


Designed by Career+