Ηλεκτρικά Ματάκια.

Στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας μας, τοποθετούνται και ειδικά ηλεκτρικά ματάκια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα της ποιο εύκολη χρήση από ηλικιωμένους, από παιδιά, από ανθρώπους με προβλήματα όρασης ή ακόμα και με καταγραφή μέσω φωτοκύτταρου, των όσων συμβαίνουν έξω από την πόρτα σας.

Yale Basic Simply

Έξυπνο ηλεκτρονικό ματάκι, για να βλέπετε εύκολα ποιος βρίσκεται πίσω από την πόρτα σας. Ιδανικό για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και παιδιά. Πολύ εύκολο στην συναρμολόγηση, κατάλληλο για όλες τις πόρτες.

Yale Auto Imagine

Ηλεκτρονικό ματάκι πόρτας με καινοτομία. Λειτουργεί με αυτόματη καταγραφή φωτογραφιών και βίντεο, πολύ εύκολο στην συναρμολόγηση και στην εγκατάσταση. Ιδανικό για όλες τις ηλικίες και όλες τις πόρτες.
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.