Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Dierre Firecut

ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ
Firecut. Μια πόρτα υπερ-επιδόσεων με υψηλότατο τεχνικό περιεχόμενο, που ενώνει στην ικανότητα αντοχής στην πυρκαγιά με την αντίσταση στις προσπάθειες διάρρηξης. Και φυσικά, όλα αυτά χωρίς να παραμελήσει την εμφάνισή της.

Σταθερή, στιβαρή, ασφαλής, η Firecut είναι πιστοποιημένη με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο UNI EN 1634 σε δύο εκδόσεις πυραντοχής, EI230 και EI260, και πέτυχε την Κατηγορία 3 αντι-διάρρηξης ENV 1627, εγκεκριμένη από το αναγνωρισμένου κύρους ινστιτούτο IFT του Rosenheim.

Κατ'επιλογή, η Firecut μπορεί να υιοθετήσει την κλειδαριά χρηματοκιβωτίου Lock Trap System ή, εναλλακτικά, τον κύλινδρο υψηλής ασφάλειας.
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.