ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" PALIOURAS DOORS ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Πορτες αφαλειας & αλουμινιου υψηλης ποιοτητας και προδιαγραφων. Ο κ. Γιώργος Παλιούρας παραθέτει τις απόψεις του, σε ερωτήσεις του δημοσιογράφων βαγγέλη νικολακάκη ,στην εφημερίδα «η ναυτεμπορικη».

«Όπως το λέει και η ονομασία τους, οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας έχουν ως σκοπό να θωρακίσουν την είσοδο του σπιτιού μας και να μας κρατάνε ασφαλείς προβάλλοντας αντίσταση σε κάθε πιθανό επίδοξο διαρρήκτη. Στην αγορά υπάρχουν πολλών ειδών θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και η επιλογή μίας πόρτας δεν πρέπει να γίνεται με γνώμονα τις εμφανισιακές της προδιαγραφές (δηλαδή την εξωτερική της εμφάνιση - σχέδιο, χρώμα κ.λπ.) αλλά από τη θωράκισή της, τη μάρκα και τον τύπο κλειδαριάς της και τέλος τον τρόπο τοποθέτησής της» λέει ο κ. Γιώργος Παλιούρας της εταιρείας Paliouras Doors. Μιλώντας για τις κλειδαριές ασφαλείας, που τοποθετούνται στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, αξιοσημείωτο είναι ότι η τεχνολογία προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και οι κλειδαριές εξελίσσονται, σημειώνει και προσθέτει ότι «όμως όπως εξελίσσονται οι κλειδαριές έτσι εξελίσσονται και οι επίδοξοι διαρρήκτες. Ωστόσο η λύση είναι να βρισκόμαστε πάντοτε ένα επίπεδο μπροστά τους. Γι' αυτό το λόγο και αν θέσουμε σαν δεδομένο ότι η κλειδαριά είναι η «καρδιά» της θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή της.Για την καλύτερη δυνατή ασφάλειά μας θα πρέπει να επιλέγουμε κλειδαριές επώνυμες, με ιστορία στην αγορά και σε καμία περίπτωση το όνομά τους να μην έχει αναμειχθεί σε σκάνδαλα με πιθανές διαρρήξεις. Οπότε αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι διαλέξαμε την κατάλληλη «μάρκα και τύπο κλειδαριάς» είμαστε σίγουροι όχι μόνο για τη μακροζωία της, αλλά και για την προστασία που θα μας παρέχει. Το αποτέλεσμα θα είναι η αποτροπή του πρώτου σταδίου διαρρηκτών με αντικλείδια». Τι να προσέξετε: Παρά τη συνεχιζόμενη κρίση στην οικοδομική δραστηριότητα ο κλάδος της κατασκευής των πορτών ασφαλείας είναι από αυτούς που δεν επλήγησαν σημαντικά ακριβώς για τους παραπάνω λόγους που εξηγεί ο κ. Παλιούρας. Επειδή, πάντως, πρόκειται για ένα σχετικά ακριβό προϊόν (η τιμή είναι σε άμεση συνάρτηση με την ενίσχυση της πόρτας, το υλικό, το πάνελ και τα σημεία που αυτή ασφαλίζει όταν κλείνει) ο καταναλωτής θα πρέπει να δείχνει μεγάλη προσοχή και να εξετάζει πολύ καλά τα δεδομένα πριν προχωρήσει στην αγορά της. Όπως λέει ο κ. Παλιούρας «κάθε εταιρεία έχει διαφορετικούς τύπους θωράκισης και περισσότερα ή λιγότερα κλειδώματα. Σ' αυτό που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η δομή των μετάλλων (γαλβανιζέ ή μη) και το πάχος τους. Θα πρέπει να παρατηρηθούν οι μεντεσέδες της πόρτας (να είναι ρυθμιζόμενοι και βαρέως τύπου) αν αναλογιστεί κανείς ότι η συγκεκριμένη πόρτα ζυγίζει πάνω από 120 kg. και ότι θα ανοιγοκλείνει χιλιάδες φορές. Επίσης καλό θα είναι να υπάρχει και μια προστατευτική πλάκα μαγγανίου μπροστά από την κλειδαριά, για την προστασία της. Άρα δυσκολεύουμε ή ακόμα και αποτρέπουμε τους «επαγγελματίες» διαρρήκτες διότι καθίσταται πλέον δύσκολο από θέμα χρόνου και θορύβου η διαπέραση τού εν λόγω μαγγανίου και η εισβολή μετέπειτα και στο εσωτερικό της κλειδαριάς». Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2021 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.