ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας αποτελεί πρώτα απ'όλα προστασία έναντι οποιασδήποτε εισβολής. Προκύπτει από ένα προηγμένο σύστημα τεχνολογιών και μηχανισμών ασφαλείας, που μόνο η Paliouras Doors μπορεί να σας προσφέρει. Το σώμα της θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας μπορεί να ντυθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, έτσι ώστε να δένει απόλυτα με το περιβάλλον και να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής σας.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας αποτελεί πρώτα απ'όλα προστασία, πιστοποιημένη με την αντίστοιχη κλάση αντιδιάρρηξης της, έναντι οποιασδήποτε εισβολής.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Εσωτερικές πόρτες για να είστε μέσα στα πράγματα και να αισθάνεστε όμορφα στον χώρο σας. Για το γραφείο ή το σπίτι σας!

ΠΟΡΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Έχουμε την καλύτερη ποιότητα στις πόρτες Ξενοδοχείου, με τα αντίστοιχα απαραίτητα πιστοποιητικά και αυτό το μαρτυρούν οι πελάτες μας και τα 40 χρόνια εμπειρίας.

ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πόρτες πυρασφαλείας της εταιρείας μας παρέχονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά REI 60', REI 90' και REI 120' για να είστε ασφαλείς και στον χώρο της εργασίας σας.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Μεταλλικές πόρτες για τον χώρο της εργασίας ή της αποθήκης σας, σε αξεπέραστη ποιότητα, κατασκευασμένες με τα καλύτερα υλικά.

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας ή μπάρες ασφαλείας για τα παράθυρα σας, για όλους τους χώρους, σε εξαιρετικές τιμές και φυσικά απαράμιλλη ποιότητα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κλειδαριές ασφαλείας και ανταλλακτικά όλων των εταιρειών: Dierre, Atra, Tesio, Cisa, Mottura, Securemme, Assa Abloy, Potent, Essety, Omegaplus, Iseo-Fiam, MUL-T-LOCK, Yale. Πλήρης γκάμα ετοιμοπαράδοτα!

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Dierre, Cisa, Technomax, Yale: χρηματοκιβώτια μασίφ, ηλεκτρονικά, με συνδυασμό ή με δακτυλικό αποτύπωμα. Κοσμήματα, χρυσαφικά και ακριβά τιμαλφή, είναι πλέον σφραγισμένα στον χώρο σας!

ΠΟΜΟΛΑ, ΛΑΒΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Τα πόμολα στις πόρτες αντιστοιχούν στην απόλυτη κάλυψη της ομορφιάς της. Τα εργοστασιακά πόμολα της εταιρείας HOPPE είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο και δεν χρειάζονται γυάλισμα. Επίσης υπάρχουν εξαιρετική γκάμα με εξαρτήματα και αξεσουάρ.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.