ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - PALIOURAS DOORS - DIERRE

Μεταλλικές πόρτες για τον χώρο της εργασίας ή της αποθήκης σας, σε αξεπέραστη ποιότητα, κατασκευασμένες με τα καλύτερα υλικά.

Club

Μια πρακτική λύση για τα κελάρια ή τις αποθήκες, για εμπορικές και ιδιωτικές δραστηριότητες. Εκτιμάται από τους μεγάλους διανομείς για πρακτική αποθήκευση χάρη στο χέρι με ένα άνοιγμα, για τη δομή ενός φύλλου με τις τυπικές σχισμές εξαερισμού και τις μεταλλικές εγκάρσιες δοκοί, που δίνουν την ακαμψία της πόρτας και την εύκολη ελιγμών.

Luxor

Το Luxor με διπλά φύλλα είναι μια ασφαλής λύση που συνδυάζει τις ανάγκες της υποδιαίρεσης με αυτές της ορατότητας. Ικανοποιώντας τις ανάγκες των νοσοκομείων, των εστιατορίων, των δημόσιων και ιδιωτικών γραφείων και όπου υπάρχει ανάγκη διαφάνειας.

Polilux

Εκτιμημένη για την πρακτική αποθήκευση χάρη στο μοναδικό χέρι ανοίγματος, το Polilux είναι μια κοίλη μεταλλική πόρτα κοίλου πυρήνα, η κοίλη δομή πυρήνα δίνει στην πόρτα μια ευχάριστη αισθητική εμφάνιση και είναι εύκολο να ελιχτεί. Πρακτικό και οικονομικό για το κλείσιμο των περιοχών εξυπηρέτησης.

New Multipla

Πόρτα πολλαπλών χρήσεων από χάλυβα, με μία ή δύο πόρτες, που εγγυάται μέγιστη ασφάλεια των δωματίων και ευχάριστη παρουσία, λόγω της ιδιαίτερης ομοιομορφίας της πόρτας με το πλαίσιο.

Twin

Αναστρεφόμενη πόρτα φωτιάς από χάλυβα, με μία ή δύο πόρτες, που δημιουργήθηκε για τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις του κόσμου διανομής, υπογραμμίζοντας την αρχή της ενοποίησης και τυποποίησης προϊόντων.

Policolor

Το Policolor είναι μια πολυστρωματική μεταλλική πόρτα με κοίλο άνοιγμα, μια ευέλικτη και πρακτική λύση για όλα τα γραφεία, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, συνιστάται επίσης για την ολοκλήρωση της σειράς σύμφωνα με την αρχιτεκτονική των ξύλινων εσωτερικών θυρών.

No Panic

Η σειρά Dierre ειδικών κλεισίματος δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες που οι κανονικές πόρτες δεν μπορούν να εκπληρώσουν.

Σε μεταλλικές εκδόσεις, με επένδυση, μονωμένη, με ή χωρίς γυαλί. Πολλές διαφορετικές λύσεις, εύρωστες , λειτουργικές και πάνω απ'όλα αισθητικά ευχάριστες.
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.