• ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Κάθε ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αποτελεί πρώτα απ'όλα προστασία έναντι οποιασδήποτε εισβολής. Προκύπτει από ένα προηγμένο σύστημα τεχνολογιών και μηχανισμών ασφαλείας, που μόνο η Paliouras Doors μπορεί να σας προσφέρει. Το σώμα της θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας μπορεί να ντυθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

  ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

  Η Paliouras Doors - Dierre Greece Official, έχτισε μια καινούρια κουλτούρα και ένα νέο είδος ικανοποίησης της αγοράς, με απώτερο σκοπό τις καινοτόμες ιδέες που αγγίζουν τις πιο απαιτητικές λύσεις. Για ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, είμαστε στην διάθεση σας, όταν και όπου μας χρειάζεστε για να σας προσφέρουμε ποιότητα - ασφάλεια.
 • ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Επιστέγασμα των προσπαθειών 42 ετών είναι η συνεργασία της Paliouras Doors με τις παγκοσμίως εδραιωμένες βιομηχανίας κατασκευής για ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η αρχική φιλοσοφία ήταν η προσπάθεια διαχωρισμού της απαιτούμενης ασφάλειας, από άτομο σε άτομο, σε εναρμόνιση με την αισθητική, υπενθυμίζοντας πάντα τη φιλική διάθεση προς το περιβάλλον.
Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας

HIBRY: ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ.

Η πόρτα ασφαλείας Hibry, χάρη στο σύστημα "διπλής λειτουργίας" που συνδυάζει αυτόματα και χειροκίνητα χαρακτηριστικά σε μία κλειδαριά, όπως και στα αυτοκίνητα. Dirre Hibry προσφέρει μεγαλύτερη άνεση από τις παραδοσιακές θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ενώ ο μηχανισμός ασφάλισης εγγυάται το άνοιγμα...
Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας

ELETTRA: ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ
ΚΑΙ ΑΠΛΗ.

Επαναστατική τεχνολογία σε πόρτες ασφαλείας, εξελιγμένη σύμφωνα με τις τάσεις του design. Λειτουργική, απλή και ασφαλής, η Elettra ελέγχεται από ένα αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα εξεζητημένης σύλληψης που επιτρέπει με άνεση την είσοδο ή την έξοδο από την οικία μας, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το παραδοσιακό κλειδί...
Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας

WALL SECURITY: ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ.

Wall Security: θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τους τοίχους, σε πλήρη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο. Στην Wall Security μπορείτε να ζητήσετε τα πάντα. Την αξιοπιστία μιας θωρακισμένης, την κομψότητα των κρυφών μεντεσέδων, την αναπνοή του ανοίγματος σε 180°, την προσαρμοστικότητα σε διαφορετικές κλειδαριές ασφαλείας...
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας για Όλους τους Χώρους

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Σε μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας κάθε λεπτομέρεια και κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και έχει κατασκευαστεί με τρόπο ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη ενός μοναδικού αποτελέσματος. Έτσι συμπεριλάβαμε στην έκθεση μας τις καλύτερες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην Ευρώπη. Κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας έχει κατασκευαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες σας...
Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας

SLEEK: ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
TOP ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Η δημιουργικότητα κινείται στα σύγχρονα μονοπάτια και μετατρέπει την έρευνα και την τεχνολογική καινοτομία σε καθαρό σχεδιασμό, ενισχύοντας την ασφάλεια, τη θερμική απόδοση και την ηχομόνωση. Η νέα θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας Dierre Sleek, εμπνευσμένη από την αεροναυπηγική με μηχανικές αρχές, είναι ανθεκτική στη θραύση...
Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας

D-FIVE STARS: ΑΠΟΡΘΗΤΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΛΑΣΗΣ 5.

D-Five Stars: Δυνατή, ασφαλής. Απόρθητη. Η D-Five Stars είναι υπερήφανη για μια πρωτιά που μόνο η Dierre, θα μπορούσε να επιτύχει: πράγματι, η μοναδική ιταλική πόρτα που πέτυχε την έγκριση τύπου αντι-διάρρηξης Κατηγορίας 5 σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα ENV 1627...
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PALIOURAS DOORS

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

Όλες οι Πόρτες Ασφαλείας μας και τα Προϊόντα μας είναι Εξαιρετικής Ποιότητας με όλες τις Πιστοποιήσεις και τις Προδιαγραφές που τα καθιστούν ασύγκριτα με την πάροδο του χρόνου.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PALIOURAS DOORS

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
Εξαιρετικοί επαγγελματίες με ασύληπτες πόρτες και μοναδικές τιμές. Σε ευχαριστώ πολύ κ. Παλιούρα για τις μοναδικές πόρτες που έβαλα στον χώρο εργασίας μου (έβαλα και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας - εξώπορτα και εσωτερικές πόρτες), όποιος τις βλέπει γίνεται πελάτης σας.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Είχαμε διάρηξη και η εταιρία τοποθέτησε την πόρτα αυθημερών.
Συγχαρητήρια κοιμήθηκαμε με τα παιδιά μου ήσυχοι.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗ
Η Θωρακισμένη Πόρτα που αγόρασα είναι απίστευτη σαν σχέδιο, με μαγική τιμή, ειδικά στην εποχή μας. Σας επέλεξα γιατί ο κ. Γιώργος είπε την Παρασκευή θα έχω την Πόρτα Ασφαλείας και την είχα. Αξιόπιστοι και ευγενικοί. Σας ευχαριστώ.
ΑΘΗΝΑ ΜΑΛΑΠΑΝΗ
Συνεπείς επαγγελματίες που τηρούν τις υποσχέσεις τους. Πόρτες ασφαλείς και με εγγυημένη ποιότητα. Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση σας!
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PALIOURAS DOORS

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σας παρέχουμε εγγυημένη προστασία του χώρου σας με πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας.
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ 42 ΧΡΟΝΩΝ
Έχουμε εξειδίκευση και 40 χρόνια εμπειρία στη μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
Τοποθέτηση μέσω των εξειδικευμένων συνεργείων μας, που έρχονται στον χώρο σας άμεσσα και εγκαίρως.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Παραγγείλετε τώρα τηλεφωνικώς. Μιλήστε με τους ειδικούς μας και θα κανονίσουν εκείνοι τα πάντα για εσάς.
CUSTOM DOORS
Εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις από ειδικευμένους τεχνικούς σε πόρτες για μοναδικές custom δημιουργίες.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ
Λειτουργούμε με πλάνο, και έχουμε διαρκείς και καινοτόμες αναβαθμίσεις των προϊόντων μας σε ασφάλεια και αισθητική.
24ΩΡΟ SERVICE
Έχουμε έμπιστο και έμπειρο προσωπικό, το οποίο σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και 24ωρο service ανα πάσα στιγμή.
ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ
Αναβαθμίστε την ασφάλειά σας αντικαθιστώντας την παλιά σας κλειδαριά. Έχουμε νέες ασφαλείς κλειδαριές.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας στην Ροδόπολη.

Μόλις τοποθετήθηκε σε είσοδο μονοκατοικίας,στην Ροδόπολη Αττικής, η Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας Dierre Sparta 17, με κλάση αντί διάρρηξης 3, ηχομόνωση 35db και θερμομόνωση U=2,2. Εξωτερικά χρησιμοποιώντας αλουμίνιο με ειδικό σχέδιο χρώματος RAL, εσωτερικά με ξυλεία ίδιου χρώματος,σε συνδυασμό με τα INOX πόμολα με ειδική λαβή 180cm και μας δίνουν ένα δυνατό τελικό αποτέλεσμα στα ιδιαίτερα σχέδια!

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Πώς θα επιλέξω Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας.

Πώς θα επιλέξω Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας για τον χώρο μου? Αυτή είναι μία ερώτηση που όλοι μας κάνουν. Την απάντηση την έχει δώσει ο κ. Γιώργος Παλιούρας σε συνέντευξη στον Athens 98.4 FM όπου δίνει συμβουλές για τις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας. Ακούστε, ενημερωθείτε και όποια απορία έχετε, είμαστε στην διάθεση σας.

Συνέχεια ανάγνωσης

LA CASA DE PAPEL ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

La Casa de Papel: Υπάρχει μία τράπεζα, η οποία διαθέτει αίθουσα που πλημμυρίζει για την αποφυγή ληστείας.

La Casa de Papel: Κατά τη διάρκεια του 3ου κύκλου της διάσημης σειράς του Netflix La Casa de Papel, ένας από τους ληστές κάνει snorkelling για να μπει στην πλημμυρισμένη αίθουσα με το χρηματοκιβώτιο στην τράπεζα της Ισπανίας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
© Copyright 1977 - 2020 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Με 42 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας και τις Εσωτερικές Πόρτες. Social Media, SEO, UI/UX and Design by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.