ΝΕΑ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ DIERRE.

ΝΕΑ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ DIERRE.
Αδιάρρηκτη η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας μας. Σήμερα 28 Νοεμβρίου στην περιοχή του Χολαργού –Αττικής επίδοξοι διαρρήκτες προσπάθησαν να διαρρήξουν μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας DIERRE της εταιρείας μας. Το ατσάλινο DEFENDER του οίκου μας τους σταμάτησε παρά τις επίμονες προσπάθειές τους με εργαλεία διάρρηξης. Ο πελάτης μας πέραν του ότι δεν διαρρήχτηκε μίλησε προσωπικά με τον κ. Παλιούρα Γιώργο για να τον ευχαριστήσει και για την άμεση ανταπόκριση της 24ωρης Τεχνικής μας Υποστήριξης η οποία βρέθηκε δίπλα του επουλώνοντας τις ζημιές της πόρτας. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΘΙΚΤΟ!!!

Στην Paliouras Doors (Πόρτες Ασφαλείας) εδώ και 36 χρόνια, η ασφάλεια είναι η αποστολής μας. Χάρη στα τμήματα έρευνας & ανάπτυξης ,σχεδιασμού και τεχνικής υποστήριξης σας παρουσιάζουμε τη νέα αδιαρρηκτη κλειδαρια -Dierre new power. Με κλειδιά που δεν αντιγράφονται παρά μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας τους και μόνο σε συγκεκριμένα Dierre key points ή σε ένα από τα καταστήματά μας.

ΝΕΑ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ DIERRE.

ΝΕΑ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ DIERRE.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.