ΝΕΑ ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καθημερινά παρατηρείται ότι η είσοδος της πολυκατοικίας ακόμα και με μια ταυτότητα είναι εντελώς εύκολα παραβιάσιμη. Πράγμα το οποίο το έχουν αντιληφθεί οι διαρρήκτες με αποτέλεσμα την ποιο εύκολη και άνετη πρόσβασή τους στα κλιμακοστάσια των πολυκατοικιών μας. Νέα λύση σε αυτό το πρόβλημα, που βρήκαμε, για την άμεση και οικονομική σας προστασία είναι η ηλεκτρομηχανική δίγλωσση κλειδαριά. Με αυτή την κλειδαριά η πάνω γλώσσα… σφραγίζει την κάτω.. Άρα ο μοναδικός τρόπος ανοίγματός της, είναι είτε μηχανικά «με κλειδιά» είτε ηλεκτρικά «με τα κουδούνια». Επιτέλους δώσαμε ένα stop στους διαρρήκτες!!

ΝΕΑ ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2021 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.