ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ SERVICE.

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ SERVICE.
Ακόμα και εάν οι διαρρήκτες εισέρθουν στους χώρους μας, κάποια πράγματα (όπως τιμαλφή , κοσμήματα κλπ… ) θα πρέπει να τα έχουμε ασφαλή και κρυμμένα. Άρα η εταιρεία μας εισέρχεται στην αγορά με την πώληση , την εγκατάσταση και το service των χρηματοκιβωτίων. Στην γκάμα μας θα βρείτε πάρα πολλά χρηματοκιβώτια είτε επικαθούμενα είτε εντοιχιζόμενα για την απόλυτη ασφάλεια σας. Η ασφάλεια των τραπεζών… ίδια με το σπίτι σας.

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ SERVICE.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2021 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.