ΕΙΣΟΔΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το σπίτι, συνώνυμο της ιδιωτικής ζωής και προστασίας, είναι ένας χώρος όπου μπορούμε να αισθανόμαστε ελεύθεροι ανά πάσα στιγμή. Για το λόγο αυτό η επιθυμία για ασφάλεια καθίσταται απαραίτητη όταν χαλαρώνουμε στο σπίτι. Για να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε αμφιβολία ή ανησυχία, η Dierre δημιούργησε τις θωρακισμένες πόρτες και για την είσοδο της πολυκατοικίας σας. Οι πόρτες αυτές γεννήθηκαν από την ίδια ιδέα: συνδυασμός τεχνολογίας, ποιοτικής θωράκισης, πρωτοποριακού σχεδιασμού σε μοντέρνες γραμμές, απλές και προσαρμόσιμες σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.