Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Dierre Silence

SILENCE: Η ασφάλεια στο σπίτι σου... η ασφάλεια σου!
Για την διάρρηξη στο σπίτι μας, ένας αποτρεπτικός συναγερμός δεν είναι πλέον αρκετός. Οι κλέφτες δεν περιορίζουν μόνο τις ενέργειές τους στον χρόνο και στον θόρυβο, για να εισέλθουν στο σπίτι ή στην επιχείρηση μας. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης είναι να βρεθούμε εκεί όταν εισβάλουνε στο σπίτι μας.

Προστατεύστε τον εαυτό σας, σε ένα δωμάτιο, με μια ειδικά σχεδιασμένη πόρτα για αυτό το σκοπό. Η θωρακισμένη πόρτα για το "δωμάτιο πανικού" (PANIC ROOM).

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της πόρτας είναι:
- Αισθητική: η πόρτα είναι αφαιρούμενη από τις δύο πλευρές και μπορεί να ενσωματωθεί στη διακόσμηση του σπιτιού για να έχει την ίδια εμφάνιση με τις υπόλοιπες πόρτες.
- Υψηλή ασφάλεια: πιστοποιείται στην κλάση 3 ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΞΗΣ - ENV1627.
- Εύκολη και άμεση λειτουργία: η πόρτα λειτουργεί σαν μια κανονική εσωτερική πόρτα, εκτός από την περίπτωση όπου απλά γυρίζουμε τη λαβή προς τα πάνω, ενεργοποιώντας έτσι το υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Με την Silence Dierre επιτυγχάνεται ένας νέος φιλόδοξος στόχος:
- Η προστασία της ηρεμίας και της χαλάρωσης του μυαλού.Η ποιό πολύτιμη για κάθε άτομο. Σχεδιασμένη ειδικά για την κρεβατοκάμαρα, γιατί κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποιούνται οι περισσότερες απόπειρες κλοπής. Η Silence Dierre είναι μια εσωτερική πόρτα ασφαλείας που συνδυάζει την απόδοση μιας εξωτερικής θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας, με το ύφος και τη διακριτικότητα μιας εσωτερικής πόρτας. Η ησυχία είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για να προστατέψετε τα όνειρά σας.

Ένα όνειρο από προηγμένες τεχνολογίες και ισχυρές δομές. Ένα όνειρο από δημιουργικότητα, έρευνα, νοημοσύνη και καινοτόμες ιδέες σε όλες τις λεπτομέρειες. Ένα όνειρο που κανείς δεν μπορεί να αλλάξει.

- Σίγαση της εσωτερικής πόρτας ασφαλείας.
- Ασφαλή όνειρα.
- Συνολική προστασία σε μόνο 57 mm, ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα.

Η σιωπή είναι το όνειρο προστασίας. Η Dierre έχει κατασκευάσει μια εσωτερική θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ιδανική ειδικά για την κρεβατοκάμαρα, όπου ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μιας ολοένα και πιο απαιτητικής αγοράς. Κλοπές στο σπίτι ή ακόμα και απόπειρες διάρρηξης και εισβολείς είναι συνήθως τη νύχτα, όταν αισθανόμαστε πιο ευάλωτοι και αβοήθητοι. Με την ασφάλεια της πόρτας, η Dierre επέλεξε την ποιότητα μιας ήσυχης ανάπαυσης χωρίς ανησυχίες ή φόβους.

Κύλινδρος-υψηλής ασφάλειας-Νέα-δύναμη : DIERRE NEW POWER.

Η δύναμη μιας θωρακισμένης πόρτας ντυμένη με πλήρες φόρεμα. Η σιωπή είναι στερεή αν και λεπτή και κομψή , επίσης: έχει την εμφάνιση μιας πόρτας εσωτερικής αλλά η δομή της είναι ισχυρή. Ησυχία, πιστοποιημένα κατά της εισβολής, σύμφωνα με τα πρόσφατα και αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα, είναι ένα αυθεντικό εσωτερική θωράκιση με πάχος 57 mm, που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε απόπειρες αλλοίωση και εισβολής, αλλά χωρίς να θυσιάζεται η αισθητική και λειτουργική χαρακτηριστική ελαφρότητα των θυρών που διαχωρίζουν τα διάφορα περιβάλλοντα σπίτια.

Έχει ένα κύλινδρο κλειδαριάς κατά Bump-Key, ισχυρό και αποδεδειγμένο, με το σύστημα διαφυγής που επιτρέπει τη γρήγορη απελευθέρωση, αν είναι απαραίτητο. Οπότε έχει καταφέρει να συνδυάσει την ασφάλεια και την αισθητική, διότι είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη πόρτα, που προσαρμόζεται σε όλα τα στυλ: επιλέξτε το αγαπημένο σας εσωτερικό μοντέλο και γίνεται τέλειο αντίγραφο του. Είναι ο διακριτικός και σίγουρος συνεργός ενός ήσυχου ονείρου.
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.