ΔΙΦΥΛΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η ανάγκη σας για προστασία καλύπτεται τριπλά από την Dierre. Θωρακισμένες Πόρτες ασφαλείας με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά όλες εξίσου συμπαγείς και έτοιμες να σας προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση ασφάλειας. Η SENTRY είναι μια δίφυλλη πόρτα με μηχανική ασφάλεια. Η ELETTRA και η HIBRY έχει την ίδια δομή, και επιπλέον χαρακτηρίζεται από την ιδιαιτερότητα ότι το κλείδωμα ελέγχεται ηλεκτρονικά. Τέλος η WALL SECURITY, μια πόρτα ανώτερου επιπέδου design, καθώς έχει κρυφούς μεντεσέδες και παρέχεται και στα 3 μοντέλα θωράκισης.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΑΣΗ 4 ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΞΗΣ.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.