ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Οι επενδύσεις ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ είναι πλέον η μοναδική λύση που δίνεται στις πόρτες ασφαλείας οι οποίες είναι εκτεθειμένες σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες (όπως ήλιο, βροχή , χιόνι, υγρασία και πιθανώς αλάτια από θαλασσινά νερά). Τα αλουμίνια εξωτερικά παρέχονται με διάφορα σχέδια. Πρεσαριστά, παντογραφικά, με στοιχεία ΙΝΟΧ και παραδοσιακά χειροποίητα. Οι βαφές διατίθενται, σε πάνω από 1000 χρώματα επιλογής.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΕΙΡΑ ΤΑΜΠΛΑΔΩΤΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΕΙΡΑ INOX

ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.