Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Dierre Elettra

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ
Μια μοναδική πόρτα στον κόσμο. Elettra: επαναστατική τεχνολογία, εξελιγμένη σύμφωνα με τις τάσεις του design. Λειτουργική, απλή και ασφαλής, η Elettra ελέγχεται από ένα αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα εξεζητημένης σύλληψης που επιτρέπει με άνεση την είσοδο ή την έξοδο από την οικία μας, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το παραδοσιακό κλειδί.

Αυτό το καινοτόμο σύστημα ασφαλείας μας επιτρέπει να ελέγχουμε ενεργά ποιος μπαίνει στην οικία μας, χάρη σε ένα microchip που στέλνει ένα σήμα στην πόρτα. Κάθε microchip διαθέτει έναν μοναδικό μη αναπαραγόμενο κωδικό, επιλεγμένο από άπειρους συνδυασμούς, που επιτρέπει στην Elettra να αναγνωρίζει κάθε μεμονωμένη είσοδο.
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.