Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Dierre Sentry

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Προσαρμοστική, λειτουργική, στιβαρή, η Sentry αντιπροσωπεύει την ιδανική λύση για όποιον δεν θέλει να εγκαταλείψει την κλειδαριά παραδοσιακού τύπου.

Αν η εμφάνισή της ξέρει να υιοθετεί το κλασικό ή το σύγχρονο στυλ που σας αρέσει περισσότερο, η καρδιά της παραμένει πάντα η κλειδαριά κυλίνδρου, η πιο διαδεδομένη μηχανική κλειδαριά στην Ευρώπη, που η Dierre ερμήνευσε αριστοτεχνικά, καθιστώντας την ανθεκτική στις πιο εξεζητημένες προσπάθειες διάρρηξης. Sentry.

Εγγυημένη ασφάλεια από τον κύλινδρο και από το δομημένο σύστημα προστασίας της Dierre, με ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αντι-διάρρηξης Κατηγορίας 3 (κατηγορία 4 κατόπιν παραγγελίας), και όχι μόνο. Η Sentry προσφέρει επιδόσεις 360°, με τιμή θερμοδιαπερατότητας 1,8 W/m2K και ηχομόνωση 39 decibel (για τη μονόφυλλη).
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.