Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Dierre Vitra

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΩΣΕΙΣ
Φως, αόρατο συστατικό κάθε συναισθήματος, αναφαίρετο στοιχείο του εαυτού μας και του περιβάλλοντος. Απ'αυτό εμπνέεται η σειρά πορτών ασφαλείας Vitra. Προηγμένη σύνθεση αισθητικής αναζήτησης και εγγύησης προστασίας, η Vitra φωτίζει τους εσωτερικούς χώρους και ελευθερώνει τη ματιά προς τα έξω.

Κατασκευασμένη από γυάλινη ψυχή, ανθεκτική στη διάρρηξη και την κοπή, κατασκευασμένη με ένα πλαίσιο που κλείνει μέσα του όλα τα συστήματα ασφαλείας μιας θωρακισμένης πόρτας με το σήμα της Dierre, η Vitra κατασκευάζεται μονόφυλλη, δίφυλλη ή αψιδωτή. Μια επιτυχημένη λύση, που προορίζεται για διαφορετικούς χώρους. Από την ιδιωτική κατοικία χτισμένη μέσα σε ένα όμορφο τοπίο, έως την επαγγελματική στέγη ανοιχτή στο κοινό.
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.