Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Dierre Wall Security

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ
Το design είναι μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην τεχνολογία και την ομορφιά. Ακριβώς πάνω σε αυτή τη γραμμή κινείται η Dierre. Η έμπνευση γίνεται πραγματικότητα. Γεννιέται η Wall Security, η θωρακισμένη πόρτα απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τους τοίχους , σε πλήρη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο.

Στην Wall Security μπορείτε να ζητήσετε τα πάντα. Την αξιοπιστία μιας θωρακισμένης, την κομψότητα των κρυφών μεντεσέδων, την αναπνοή του ανοίγματος σε 180°, την προσαρμοστικότητα σε διαφορετικές κλειδαριές ασφαλείας, από την πιο παραδοσιακή κλειδαριά χρηματοκιβωτίου με κύλινδρο υπηρεσίας υψηλής ασφάλειας, έως την εντελώς ηλεκτρονική κλειδαριά. Wall Security: μέσα, ένας ατσάλινος τοίχος, έξω, το στυλ του σπιτιού σας.
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.