New Multipla New Multipla

New Multipla

Multipla

ΠΟΡΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ


Πόρτα πολλαπλών χρήσεων από χάλυβα, με μία ή δύο πόρτες, που εγγυάται μέγιστη ασφάλεια των δωματίων και ευχάριστη παρουσία, λόγω της ιδιαίτερης ομοιομορφίας της πόρτας με το πλαίσιο.

Η πόρτα New Multipla είναι μια ευέλικτη και ασφαλής λύση που ικανοποιεί τις ανάγκες των σπιτιών, των σούπερ μάρκετ, των νοσοκομείων, των αποθηκών, των μηχανοστασίων, των κινηματογράφων, των εστιατορίων και κάθε δημόσιου κτιρίου.


Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.