No Panic No Panic

No Panic

No Panic

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΘΥΡΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ


Η σειρά Dierre ειδικών κλεισίματος δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες που οι κανονικές πόρτες δεν μπορούν να εκπληρώσουν.

Σε μεταλλικές εκδόσεις, με επένδυση, μονωμένη, με ή χωρίς γυαλί. Πολλές διαφορετικές λύσεις, εύρωστες , λειτουργικές και πάνω απ 'όλα αισθητικά ευχάριστες.

Οι πολυλειτουργικές πόρτες έχουν τελειώσει με τη μικρότερη λεπτομέρεια και διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Για το γραφείο, την εταιρεία, το σχολείο, την αποθήκη, τη σοφίτα.


Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.