Policolor Policolor

Policolor

Policolor

ΠΟΡΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ


Το Policolor είναι μια πολυστρωματική μεταλλική πόρτα με κοίλο άνοιγμα, μια ευέλικτη και πρακτική λύση για όλα τα γραφεία, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, συνιστάται επίσης για την ολοκλήρωση της σειράς σύμφωνα με την αρχιτεκτονική των ξύλινων εσωτερικών θυρών.

Κατάλληλο για το κλείσιμο θυρών μεσαίου μεγέθους τυπικών για πόρτες 1 και 2 φύλλων. Πλαίσιο με στεγνή τοποθέτηση χωρίς τοιχοποιία, χαλύβδινη κατασκευή τυφλής ή με παράθυρο, τυπική αντοχή χάλυβα, τυποποιημένη μόνωση σε χαρτόνι, ελαφρότητα και ευκολία χρήσης.

Σετ τριών τεμαχίων που περιβάλλει το πάχος του τοίχου στην εσωτερική και την εξωτερική πλευρά προσαρμόσιμη σε οποιοδήποτε τύπο τοίχου με οποιοδήποτε πάχος.

Διαφάνεια με προαιρετικά παράθυρα ασφαλείας, ποικιλία χρωμάτων σε 5 μεταβλητές, διαθέσιμο σε έκδοση anti-panic ή λαβή / λαβή.

Εύκολη και καθολική εφαρμογή, που πρέπει να στερεωθεί χωρίς εργασίες τοιχοποιίας χρησιμοποιώντας σιαγόνες σύσφιξης και βύσματα δομικού πλαισίου.


Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.