Polilux Polilux

Polilux

Polilux

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΘΥΡΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ


Εκτιμημένη για την πρακτική αποθήκευση χάρη στο μοναδικό χέρι ανοίγματος, το Polilux είναι μια κοίλη μεταλλική πόρτα κοίλου πυρήνα, η κοίλη δομή πυρήνα δίνει στην πόρτα μια ευχάριστη αισθητική εμφάνιση και είναι εύκολο να ελιχτεί. Πρακτικό και οικονομικό για το κλείσιμο των περιοχών εξυπηρέτησης.

Με την επιλογή "σχισμές εξαερισμού" εξασφαλίζει αλλαγή αέρα για κανονικά κλειστά περιβάλλοντα, όπως υπόγεια, σοφίτες ή αποθέσεις. Χάρη στην πρακτική αναστρεψιμότητά του, η εφαρμογή είναι εύκολη και καθολική χάρη στο μοναδικό χέρι ανοίγματος που επιλέγεται όταν ολοκληρωθεί το πλαίσιο.

Τοποθέτηση σε οποιοδήποτε τύπο τοίχου, αυστηρά πρότυπα μέτρα, πλαισίου τριών πλευρών στον τοίχο ή το βύσμα, χωρίς και με παρέμβυσμα στο πλαίσιο, αλλαγή του χεριού ανοίγματος που μπορεί να εκτελεστεί ακόμα και μετά την τοποθέτηση περιστρέφοντας την πόρτα κατά 180 μοίρες.

Πρότυπη μόνωση σε κυψελοειδές χαρτόνι, διαθέσιμη στην έκδοση λαβής / λαβής ή με ελεύθερη / κατεχόμενη.


ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.