ΤΥΠΟΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας Dierre αποτελεί πρώτα απ'όλα προστασία έναντι οποιασδήποτε εισβολής. Προκύπτει από ένα προηγμένο σύστημα τεχνολογιών και μηχανισμών σε πόρτες ασφαλείας, που μόνο η Dierre μπορεί να σας προσφέρει. Το σώμα της μπορεί να ντυθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, έτσι ώστε να δένει απόλυτα με το περιβάλλον και να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής σας με ασφάλεια.

SPARTA

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας Dierre Sparta. Τα μοντέλα θωράκισης Sparta παρέχονται με κλειδαριά ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ (με σύστημα μπλοκαρίσματος κατά την παραβίαση) και με κύλινδρο υψίστης ασφαλείας. Στα μοντέλα Sparta δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια.

SENTRY

Θωρακισμένη πόρτα με κλειδαριά κυλίνδρου υψηλής ασφαλείας. Προσαρμοστική, λειτουργική, στιβαρή, η Sentry αντιπροσωπεύει την ιδανική λύση για όποιον δεν θέλει να εγκαταλείψει την κλειδαριά παραδοσιακού τύπου.

HIBRY

Θωρακισμένη πόρτα ηλεκτρομηχανική. Η πόρτα ασφαλείας Hibry, χάρη στο σύστημα "διπλής λειτουργίας" που συνδυάζει αυτόματα και χειροκίνητα χαρακτηριστικά σε μία κλειδαριά, όπως και στα αυτοκίνητα.

D-FIVE STARS

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κλάσης 5. Δυνατή, ασφαλής. Απόρθητη. Η D-Five Stars είναι υπερήφανη για μια πρωτιά που μόνο η Dierre, συνώνυμο ασφάλειας και προστασίας, θα μπορούσε να επιτύχει: πράγματι, η μοναδική ιταλική πόρτα που πέτυχε την έγκριση τύπου αντι-διάρρηξης Κατηγορίας 5.

VITRA

Πόρτα ασφαλείας με παραθυρώσεις. Φως, αόρατο συστατικό κάθε συναισθήματος, αναφαίρετο στοιχείο του εαυτού μας και του περιβάλλοντος. Απ'αυτό εμπνέεται η σειρά πορτών ασφαλείας Vitra. Προηγμένη σύνθεση αισθητικής αναζήτησης και εγγύησης προστασίας, η Vitra φωτίζει τους εσωτερικούς χώρους και ελευθερώνει τη ματιά.

ELETTRA

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με μηχανοκίνητη ηλεκτρονικη κλειδαριά. Λειτουργική, απλή και ασφαλής, η Elettra ελέγχεται από ένα αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα εξεζητημένης σύλληψης που επιτρέπει με άνεση την είσοδο ή την έξοδο από την οικία μας, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το παραδοσιακό κλειδί.

FIRECUT

Πυρίμαχη θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Firecut, μια πόρτα υπερ-επιδόσεων με υψηλότατο τεχνικό περιεχόμενο, που ενώνει στην ικανότητα αντοχής στην πυρκαγιά με την αντίσταση στις προσπάθειες διάρρηξης. Φυσικά, όλα αυτά χωρίς να παραμελήσει την εμφάνισή της.

SLEEK

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας τοπ επιπέδου. Η δημιουργικότητα κινείται στα σύγχρονα μονοπάτια και μετατρέπει την έρευνα και την τεχνολογική καινοτομία σε καθαρό σχεδιασμό, ενισχύοντας την ασφάλεια, τη θερμική απόδοση και την ηχομόνωση.

WALL SECURITY

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας στην ίδια ευθεία με τον τοίχο. Το design είναι μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην τεχνολογία και την ομορφιά. Ακριβώς πάνω σε αυτή τη γραμμή κινείται η Wall Security, η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας που είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τους τοίχους, σε πλήρη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο.
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.